Dorpshuis Biervliet

Stichting Dorpshuis Biervliet

Het Dorpshuis is gevestigd in een monumentaal pand, wat vroeger dienst deed als café ’t Oude Raedhuys. Na een grondige verbouwing is in 1993 is het nieuwe Dorpshuis officieel geopend. Na een zeer goede start braken er slechtere tijden aan voor het Dorpshuis en was er sprake van leegstand.

In 2003 is er een nieuwe start gemaakt met een nieuw bestuur.

In de loop der jaren is er gemoderniseerd, gerenoveerd en verbouwd totdat het Dorpshuis Biervliet voldeed aan alle gestelde normen qua veiligheid, gezelligheid en functionaliteit.

 

 

De Stichting Dorpshuis Biervliet heeft als doel het beheren en exploiteren van het gebouw voor educatieve, culturele en welzijnsactiviteiten.

Het bestuur van de Stichting Dorpshuis Biervliet bestaat uit de volgende vrijwilligers:

Voorzitter Rudy van de Vijver

secretaris Sandra de Vilder

penningmeester Marnix van Damme

 

 

Indeling van het gebouw

Als u het Dorpshuis vanuit de Hoogstraat betreedt treft u allereerst de bar en de keuken aan. Deze zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals een magnetron/over, vaatwasser en volop koelmogelijkheden voor dranken.

Vanuit de bar kunt u naar de garderobe en de gang alwaar u de toiletten aantreft. Het Dorpshuis is voorzien van een gehandicaptentoilet. U ziet het Dorpshuis Biervliet is voor iedereen toegankelijk.

Staande aan de bar heeft u zicht op onze grote zaal. In deze zaal die is voorzien van modern en functioneel meubilair kunnen naar schatting 100 personen plaats nemen voor bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of anderszins.

 

 

 

 

 

Naast de grote zaal is een kleine zaal ingericht voor ongeveer 20 personen.

Het Dorpshuis Biervliet beschikt over modern communicatiemateriaal zoals een beamer en geluidsinstallatie zodat uw presentatie goed verzorgd kan worden uitgevoerd.

Het Dorpshuis is dagelijks beschikbaar waarbij de vaste gebruikers altijd voorrang hebben. Een aantal Biervlietse verenigingen maakt wekelijks gebruik van het Dorpshuis.

Op de bovenverdieping zijn twee grote ruimten beschikbaar. De ene ruimte is ingericht als jeugdsoos met muziekapparatuur en discolicht. De tweede ruimte is de spelruimte waar ook de mogelijkheid bestaat om vergaderingen, films en presentaties uit te voeren.

Aankomende activiteiten

dinsdag 26-september-2023, 13:00 - 15:00
Tai chi
dinsdag 26-september-2023, 19:00 - 20:00
Yoga
woensdag 27-september-2023, 13:00 - 17:00
Biljart
woensdag 27-september-2023, 19:00 - 22:00
Harmonie
vrijdag 29-september-2023, 21:00 - 00:00
Motorvrienden
zondag 1-oktober-2023, 10:00 - 12:00
De overwinnaars

Bereikbaarheid

De beheerder is te bereiken via GSM:
06-36251828

Het dorpshuis is voorzien van
camera bewaking.

Wie is online

We hebben 408 gasten en geen leden online

Copyright © Dorpshuis Biervliet 2023. Alle rechten voorbehouden.